Recensies

Plaatsing vlonder

Geweldige kerel keihard gewerkt met mooi resultaat Denken met je mee!

– Tom Harnick

Plaatsing schutting/hek

Mike en zijn mannen hebben fantastisch werk afgeleverd. Het viel wat tegen en erg ging meer werk in zitten dan gedacht, maar het is keurig afgemaakt. Erg tevreden met het resultaat en zal ze zeker weer benaderen als ik een nieuwe klus heb.

– Niels van Noort

Plaatsing schutting/hek

Wij zijn erg blij met onze nieuwe schutting. Mike kwam zijn afspraken goed na en heeft keurig werk afgeleverd.

– Susan Van der Werff

Plaatsing schutting/hek

Zeer prettig contact gehad, op zondag de klus geplaatst meteen reactie van Mike en de zaterdag erop staat de schutting, ook door de week contact gehad over de deur en kleur. De schutting staat zeer stevig en Mike is enorm vriendelijk. Een aanrader!!!!!!

– Welmoed Kwant

Plaatsing vlonder

Mike en zijn mannen hebben fantastisch werk afgeleverd. Het viel wat tegen en er ging meer werk in zitten dan ze hadden gedacht, maar het is keurig afgemaakt. Erg tevreden met het resultaat en zal ze zeker weer benaderen als ik een nieuwe klus heb.

– Niels van Noort

Plaatsing dakterras/vlonder

Afspraak was snel gemaakt, creatieve oplossing voor de lokatie (dakterras zonder eigen opgang) werk vlot en netjes uitgevoerd.

– Bert Westra

Laswerkzaamheden

Komt afspraken na, communiceert goed en duidelijk , toonde flexibiliteit daar waar nodig was, duidelijke en nagekomen prijsafspraken.

– Henk Smit

Plaatsing schutting/hek

We hebben op woensdag een klus geplaatst omdat we graag een schutting wouden, de zaterdag daarop stond de schutting! Mike reageert snel, zowel telefonisch als via whatssapp. En houdt zich aan de afspraken.

– Jordy Idsinga

Laswerkzaamheden

Wiel van onze bolderkar was er afgeknapt. Mike heeft deze weer vast gelast. Positieve ervaring.

– Nico van der Werf

Plaatsing schutting/hek

Erg goed. Mike heeft een schutting bij ons geplaatst. Conform afspraak en prijs. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen en bij de volgende klus weten we hem te vinden.

– Rene Dekker

Plaatsing schutting/hek

Binnen anderhalve week na contact te hebben gehad staat onze nieuwe schutting er perfect bij! Goede prijs/kwaliteit en goed uitgevoerd.

– Marco Ferreira da Silva

Plaatsing vlonder

Klus prima uitgevoerd inclusief meerwerk.

– John Waterkant

Plaatsing schutting/hek

Een fantastische vakman, die kwaliteit levert en zich houdt aan de afspraken. Wat een verschil met de oude schutting. Ik kan deze vakman iedereen aanraden!!!

– Ykje Sinnema

Laswerkzaamheden

Hoewel het maar een kleine klus betrof, is het deskundig lassen toch echt vakwerk. Mike verstaat zijn vak goed en kwam de gemaakte afspraken prima na.

– Jan de Rooij

Laswerkzaamheden

Goede communicatie en snelle levering. Blij met de verlenging van mijn buitenhaard.

– Frank Bok

Laswerkzaamheden

Wegens het breken van me enkel had ik iemand nodig om een klus voor mij over te nemen en Mike was de gene die mij uit de brand heeft geholpen.

– Remco Deutekom

Plaatsing schutting/hek

Mike heeft snel op een klus gereageerd die ik werkspot heb gezet. De achterkant van onze tuin moest nog dichtgemaakt worden met een stukje schutting en een deur. Op zaterdag langs geweest en op maandagavond was de klus al geklaard. Doordat het frame van de deur te zwaar was en aan de zelfde paal hing als de deur van de buren heeft Mike een mooi stalen frame gemaakt en aan elkaar gelast, zodat het nu zo stevig staat als een huis. Voor de extra stevigheid is dit ook doorgetrokken naar onze buren. Een mooie oplossing die hij snel bedacht had en ook zelf kon uitvoeren. Kortom wij zijn erg blij met het resultaat en bij een volgende klus zullen we Mike zeker weer vragen, een aanrader dus.

– Fardou de Jong

Laswerkzaamheden

Mike heeft binnen 2 weken de opdracht kunnen doen. Alles wordt zeer goed voorbereid en de klus is in no time gedaan. Ook alles afgevoerd voor de plaatsing begon. Duidelijk overleg en prima kwaliteit hout en alles netjes recht! Bedankt Mike en ga zo door.

– Anoniem

Plaatsing schutting/hek

Binnen een week na een afspraak met Mike staat mijn schutting perfect klaar! Goede prijs/ kwaliteit en goed uitgevoerd. Wat ik heel belangrijk vind dat Mike houdt zich aan afspraken. Ik heb nog afgesproken om terrasoverkapping plaatsen!

– Anoniem

Plaatsing schutting/hek

Een zeer goede ervaring met als resultaat een prachtige schutting met als toetje hebben ze ook nog een mooie tussen schutting gemaakt zodat de honden mijn plantjes in de tuin niet meer konden vernielen. Een zeer tevreden klant.

– Wil Postma

Plaatsing vlonder

Mike heeft goed met ons gecommuniceerd over de werkzaamheden, de kosten én de datum. Hij is vooraf gaan kijken om een goed beeld te vormen en op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip is hij met twee medewerkers gekomen. Er is netjes en geheel volgens verwachting gewerkt en het eindresultaat is fantastisch! Een aanrader!

– Eric en Francizca Dijkstra – Plantinga

Plaatsing schutting/hek

Komt afspraken goed na, er kon snel de klus uitvoeren. Ik zal Mike dan ook aanraden als zich een klus voordoet in mijn vrienden- / kennissenkrin

– Jeroen Meijer

Plaatsing schutting/hek

– Ana H

Plaatsing vlonder

Aardige en humorvolle man. Prima werk afgeleverd.

– Jan Boer

Plaatsing vlonder

Mike reageerde heel snel op onze vraag en begon in dezelfde week aan de klus. Hij werkt snel, netjes en denk mee met de mogelijkheden om het zo mooi mogelijk te maken. Het resultaat is erg mooi en we zitten weer met groot plezier in onze tuin!

– Anoniem

Plaatsing Prieel en constructie

Erg goed, uitstekend. We hebben op advies van Mike uiteindelijk gekozen voor een overkapping geheel op maat gemaakt. Twee dagen werk en het stond er. Echt super werk geleverd.

– Jeanette Wierda

Plaatsing schutting/hek

Goede ervaren vakmensen, geen geklungel en ik heb nu een heel mooi kaarsrecht hekwerk.
Een aanrader!

– Ellen Kroft

Plaatsing schutting/hek

 Super snel contact, komt optijd, hij is duidelijk en overlegt met je wat het mooiste is. Wij zijn superblij met onze vlonder.

– Frank van der Weij

Plaatsing schutting/hek

Zeer snelle reactie en uitvoering. Mooi resultaat 🙂

– Nienke van Bussel-Jonker

Laswerkzaamheden

Laswerk Gaypride Boot

– Martijn Sinkeler

Plaatsing vlonder

– Anoniem

Laswerkzaamheden

– Anoniem